Ghid de promovare, lectia nr. 1 – Violul

Posted: August 28, 2012 by bullshit in De pe plaiul mioritic
Tags: , , ,

 

Asa cum stiti, a fost “ violat” primul barbat din romanica’.  Scrie in toate ziarele nationale si chiar in cateva internationale. Da, de taximetristul ala ciompaliu este vorba.

Am inconjurat cuvantul viol in  ghilimele in primul rand ca sa nu se simta singur  dar si pentru ca exista mai multe lucruri pe care eu le consider in neregula si astfel nu ma pot folosi de adevaratul sens al acestui cuvant.

Victima a fost silita sa intretina raporturi sexuale de catre agresoare.DA!- a fost silit.  El arata ca .. dracu’.E urat, e inchis la fata, e taximetrist si a fost SILIT sa intretina raporturi sexuale de catre aceea femeie dezgustatoare.

Un asemenea urat, nu pune mana pe o asemenea violatoare femeie nici daca vrea, d’apai sa fie si molestat de o astfel de”urata”. Intr-un astfel de caz, nu cred ca se cheama viol ci mai degraba miracol. Nu pot sa cred ca a venit “urata” aia de femeie la el, i-a spus “Fute-ma voinicule!” iar el a zis “Nu!” – pe motiv ca e insurat, om la casa lui si nu incalca principiile sacre ale mariajului.. In general, taximetristii au niste principii morale foarte ridicate  si nu se coboara la astfel de prestatii.

Sa analizam si teribila violatoare:

Uite ce privire malefica are. Normal ca l-a violat pe saracul taximetrist. O asemenea “urata”, fosta dama de companie, nu gaseste stromalau venos, asa,  pe toate drumurile. Nu e ca si cum, daca ar intra intr-un club de fite ar fi agatata imediat de vre-un bogatan, petita cu sampanie de 2000 coco sticla si fututa apoi in stil barbar intr-un hotel de cinci stele. Nuuuu, e urata femeia si nu are cine sa o futa asa ca a violat un taximetrist de disperare.

Sa spunem ca totusi, femeia e dezaxata si a vrut sa siluiasca saracul taximetrist. Ala’ nu considera ca e violat. Ii spunea frumos sa lase cutitul si sa stea capra ca o aranjeaza de buna voie. Dupa ce termina actul ii lasa femeii numarul de telefon in caz ca mai are nevoie si se ducea la crasma unde povestea tuturor prietenilor ce a patit. Bineinteles ca aia nu l-ar fi crezut si i-ar fi raspuns sec: “ Ba, la cat esti de urat nu te fute’ nici nevastata! Mananci cacat!”. Si gata.

Astfel, se pare ca asistam la nasterea a inca doua staruri mioritice.

Din punctul meu de vedere lucrurile vor decurge astfel:

Dupa ce va da interviuri timp de o luna si va fi invitat pe la enspe’ mii de emisiuni si va fi intervievat de treispe’ ziare taximetristul violat va disparea din viata publica cel putin cu bani de o masina.

Violatoarea, va mai sta o saptamana, maxim doua in sectia de nebuni, unde medicii vor pune evenimentul pe seama unei depresii sau ceva asemantor. Intre timp, taximetristului I se va face mila de ea si va retrage plangerea de la politie.

Astfel, violatoarea va ateriza prin toate ziarele de scandal unde va povesti drama prin carea trecut si cum a violat un biet om din cauza nebuniei temporare si va ajunge in 6 luni, minim mobila cu tate  la emisiunea lui Capatos.

Acestea fiind spuse, ar fi o nebunie sa spunem sau sa ne gandim ca toata harababura a fost regizata ca el sa faca ceva bani, iar ea sa ajunga vedeta, nu?

Pace la curcani!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s