Sunt oarecum ipocrit

Posted: August 23, 2012 by bullshit in Deancracilea
Tags: , , ,

Mai nou am reinceput sa merg cu metroul. Mai toata lumea cand vede un ziar la un alt pasager din metrou, incearca sa citeasca din el. La fel si eu.Daca ma intrebi ce ziare citesc o sa sar de cur in sus si o sa spun ca sunt cititor fidel Gandul sau Adevarul si ca nu m-ai vedea in vecii vecilor citind Can Can sau Click sau Libertatea sau…. sau. In schimb, realitatea mi-a demonstrat ca sunt ipocrit. Astazi in metrou aveam in fata o tantica, cu o mare papornita dupa ea, aspect de tarancuta, care citea cu spor ziarul Click. Pe prima pagina era un articol despre printul marii britanii si nu stiu ce orgie iar eu, care nu citesc asa ceva, ma foiam pe scaun sa incerc sa vad despre ce e vorba. Pe ultima pagina era ceva despre familia Nastase care o arde pe la Mamaia in timp ce Nastase al’ batran o arde prin Rahova la cules sapun. Iar am inceput sa ma foiesc sa vad despre ce e vorba. Na’, eu nu citesc ziare de scandal….pe cont propriu.

Alta intamlare din aceeasi categorie: Ajung aseara acasa iara mea consoarta imi spune in timpul cinei ca Maruta si-a luat bataie acum ceva timp, live, in timpul emisiunii lui. Daca era sa reactionez asa cum ma laud, trebuia sa spun ca ma doare in cuc ca si-a luat bataie si ca bine i-a facut dar, eu in schimb cum am terminat cina, jap pe goagle sa vad minunea.

Cred ca mai sunt multi ca mine, asa ca nu ar trebui sa se mire lumea de ce ziarele de scandal au o vanzare atat de mare. Singura chestie pe care o pot spune in apararea mea este ca citesc si ziare care ma tin la curent cu lucruri cu adevarat importante iar cand vine vorba de ziare de scandal le citesc de la altii sau online.

Astfel, recunosc, sunt oarecum ipocrit!

Pace la curcani!

Advertisements
Comments
 1. zarionuandzarionu says:

  Mda, stiu ce zici. Si mie imi e ciuda pe mine cand ma surprind ca imi place o melodie super comerciala, sau cand mai dau click prin cartea-cu-fețe la cate un link monden….

  • pbulea says:

   gen ….oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOOOoooh viaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaata meeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ……………………

   asta e melodia comerciala ?

 2. Mindframes says:

  it’s okay, you’re only human. Cred ca toti mai facem asta, eu citesc OK si o si cumpar si cand termin 9gag mai intru pe un site cu barfe din afara. La fel si cu melodiile. Partea buna e ca stiu ca sunt de 2 lei, nu le iau in seama si oricand as putea trai fara ele fara sa ma plictisesc.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s