Mama prostilor e mereu gravida… din nou

Posted: July 8, 2011 by zarionuandzarionu in De pe plaiul mioritic
Tags: , , , , ,

Idiot

Va ziceam ieri ca ma simt incoltit de optclasisti si nesimtiti care au cap doar ca sa nu le ploua in gat. O sa dau in continuare cateva exemple de prostie mai mare decat prevede legea. Si nu o sa zic de manelari, tigani, aurolaci, nespalati, carmolisti sau alt fel de prosti pe care ii intalnesti gratis pe strada. Nuuu. O sa zic de prosti care sunt prosti pe banii tai. Sau cel putin isi doresc asta. Adica oameni la care te duci sa cumperi, adica sa le dai bani.

Ex. 2: Merg cu viitoare-atunci-actuala-acum doamna Zarionu sa ne uitam de verighete. Si cautam noi zi de vara pana-n seara sa gasim ceva sa ne placa la amandoi. Acu’ noi suntem cuplu perfect de mers la cumparaturi: avem gusturi total diferite da’ cautam ceva sa ne placa la amandoi. Deci treaba cu verighetele a fost crima, in fiecare seara dupa job mergeam in oras sa ne uitam la cercuri de haur de pus pe deget. O pereche deprieteni  proaspat casatoriti ne recomanda un magazin de unde si-au luat si ei. Zic ca mnah, e departe dar daca zic oamenii ca e ok atunci mergem. Deci mergem. Ajungem la magazin, ne aruncam retina in vitrina si surpriza: chiar aveau verighete dragute. Ba mai mult, am gasit 2 sau 3 seturi care ne placeau la amandoi. Si de aici incepe circul. Buna ziua zic catre domnisoara blonda si draguta din spatele tejghelei. Ea zice fara buna ziua ca cu ce sa ma ajute. Zic ca vrem neste detalii despre verighete. Zice ca asculta. Intreb daca se poate diamante pe verigheta de dama, ea zice ca da, eu zic sa ne dea lista de pret pentru diamante si zice ca nu are.

Raman masca. Adica bou. Adica speachless. Intreb daca sunt de vanzare totusi diamantele. Zice ca da. Zic ok, si cum le vindeti? Zice ca la bucata, fara sa inteleaga sau intentionat sa ma enerveze. Ok, daca sunt la bucata, cat costa bucata? Zice ca e in functie de cate carate are fiecare. Deci ajungem la un numitor comun. Intreb cat costa carata si zice ca nu are de unde sa stie. Zic bine, eu vreau sa cumpar modelul asta cu trei diamante de cate doua puncte fiecare. Cand aflu pretul? Zice ca atunci cand vin din fabrica. Zic ca nu e satisfacator, ca nu pot sa cumpar un lucru care nu stiu cat costa, si ca un diamant poate sa coste 500 de lei sau 10 mii de oioro. Si by the way, cam cate grame or sa aiba verighetele noastre? Zice ca nu stie, ca e in functie de masuri. Zic OK, hai sa luam masurile. Zis si facut. Acum ca avem masurile, cate grame or sa aiba? Zice ca nu stie, ca aflam cand vin de la fabrica.  Pai zic, hai sa le comandam, si suna-ma cand vin sa le vedem si daca ne place pretul sa le si luam. Ea zice ca nu, tre sa dau avans ca sa le dea in lucru. Deosebit de calm intreb cat e avansul, 20-25%? Casca la mine niste ochi de vitica si ramane cu gura cascata. Ma intorc si plec, cu tot cu viitoare-atunci-actuala-acum doamna Z.

Pun pariu ca nici pana azi nu s-a prins de ce m-am suparat. Si dupa m-am intalnit cu amicii care mi-au recomandat magazinul si le povestesc ce s-a intamplat. Se amuza copios si-mi zic ca au patit-o si ei cu blonda si ca da, e deosebit de proasta, dar ca s-au dus si a doua zi la magazin unde au gasit o alta tanti care le-a zis tot ce-i interesa si care le-a luat banii. La ce magazin s-a intamplat asta nu vreau sa zic ca bad publicity is good publicity si nu vreau sa am pe nimeni pe constiinta ca a dat de blonda si a facut apoplexie.

Si verighetele le-am luat de aici si recomand la toata lumea. Hand made si foarte bune calitativ. Sa aiba sanatate 1000 de ani ca ne-a facut ce am vrut noi, repede, bine si la pret OK.

Advertisements
Comments
  1. bullshit says:

    Laptop nu stii sa-ti cumperi, verighete nu…..
    Inaptule!

  2. […] 3 la 1 seria despre prosti continua cu o noua povestire. Deci pentru cei ce nu au citi partea 1 si partea 2 va spun de pe aum ca nu ati pierdut nimic e mega important sa le cititi. Deci sa purcedem fix la […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s