Sa te caci in masinile politistilor

Posted: June 10, 2011 by bullshit in De pe plaiul mioritic
Tags: , , , ,


Politia Romana, ca si tara in care traim, este plina de cacat atat la propriu cat si la figurat dar se pare ca nu deajuns ar spune unii.

Duminica seara in cartierul Berceni din Bucuresti a avut loc un “minunat” accident de circulatie. Accident cu ghilimelele de rigoare, pentru ca la cat de beat era soferul implicat in accident era aproape imposibil sa nu pocneasca ceva sau pe cineva. Soferul cu pricina, a lovit in jur de 5 masini pana sa se opreasca complet. Prima dintre ele era un gipan’ Kia care apartinea unei firme de securitate in care se aflau si 2 angajati ai acestei firme. Astfel, dupa ce a terminat de remodelat masini, soferul beat a fost retinut pana la venirea politiei de cei doi agenti de securitate mentionati mai sus. Pana aici nimic iesit din comun. Conform procedurii sociale standard, locul s-a umplut de oameni curiosi, proprietari de masini busite, in final a aparut si politia, s-a intocmit procesul verbal, si s-au constatat faptele iar soferul nostru matolit a fost bagat in masina politiei pentru a fi transportat la sectie. Stand pe ganduri in masina soferul nostru beat a avut o revelatie: “Masinile de politie sunt de cacat! Sa te caci in ele!” – zis si facut. Omul si-a aprins o tigara, si-a dat pantalonii jos si a defecat. Nu cred ca puteti sa va dati seama ce fata au facut politistii cand au intrat in masina si au simtit mirosul. Imediat au incercat sa-l scoata pe inculpatul cacacios din masina sa evalueze cacatul in care se aflau pentru ca nu i-au pus catusele, insa a fost mai greu de scos omul din masina decat ati crede, pentru ca ar fi umpult masina de cacat la propriu daca-l imbranceau sau il tarau. In cele din urma betivul a fost scos din masina, a fost incatusat, si bagat iar in masina cu cacatul tot acolo. Mai mult, langa el au mai intrat doi politisti, unul in stanga inculpatului si altul in dreapta, sa-l tina in loc sa nu manjeasca toata masina de cacutzu. Masina a plecat balanganindu-se ca in Familia Flinstone pentru ca betivul se tot misca in masina si politistii se chinuiau sa-l tina locului si astfel se termina povestea noastra.

Acum eu stau ca prostul si rad gandindu-ma la conversatia dintre politistul care a dus masina la curatat si baiatul de la spalatoria auto:
Politist: – Buna ziua, cat ma costa sa-mi scoateti un cacat din masina?
Spalator auto: – Pai n-ati coborat deja domle? Sau mai aveti vre-un coleg in masina?

Pace la curcani!

Advertisements
Comments
  1. zarionuandzarionu says:

    Ba bullshit suge tiar tagu’al’dreacu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s