INCEPTION ….film pentru negri americani :)

Posted: March 2, 2011 by melcuviclean in Critici ...de film
Tags: , , , , , , , , , , ,

titirez, spintop,Inception, cobb

(OKAZII)Re:Re:Re:titirez

Licitatie: INCEPTION: titirezul lui Di Caprio! Simbolul din filmul anului!

MELCUVICLEAN: prietene, filmul a fost un MARE JEG! neintelegerea si suspansul au fost doar in capul negrilor americani care au vazut filmul, pentru ceilanti nu a fost decat un scenariu cu o gramada de gauri, clisee la tot pasu, si niste ideii “originale” de o valoare indoielnica….. Cel mai tare film…king’s speech, deci nu e cea mai tare jucarie din cel mai tare film 😛

vanzator_feroc: Prietene, consulta http://www.imdb.com. Inception a fost votat de 100 000 oameni si are 8,9, este pe locul 8 in topul filmelor din toate timpurile. Daca tu nu ai tot ce trebuie ca sa il intelegi, nu inseamna ca asa este pentru toata lumea… King’s Speech are doar 8,4, prin comparatie, si a fost votat deja de 40 000 oameni, deci este suficient de reprezentativa media. Nu te mai droga cu Oscar-urile, ca nu e academia americana de film cel mai corect juriu…

MELCUVICLEAN: pf, NU m-am drogat cu oscarurile, l-am vazut la aparitie ….pentru ca avea nota mare pe IMDB 😛 daca esti asa ciumeg, ….explica-mi ce pusca mea face “arhitectul” in tot filmul ? Ce ar fi de inteles? Ca au ingramadit efecte speciale chiar si acolo unde nu era locu ? ca au bagat peste tot scene “grandioase” si personaje “cool” chiar daca nu se justificau dar autorul a avut impresia ca “da bine ” ? Ca sunt niste gauri in scenariu de treci cu camionul ? ca unele “reguli” sunt definite si un pic mai incolo incalcate ca nu se mai potrivesc scenariului ? Apreciez filme ca “Up in the air”, “Closer”, “Dean Spanley” …, imi plac “Matrix” si “Avatar” (cu toate ca nu a fost original) ….dar refuz mizerii ca “Inception ” si “Sherlock Holmes” Nu aveam nimic de comentat daca nu ma oripila pretul de 3 ori mai mare ca in state unde este cea mai mare desitate de prosti mani***bili de pe planeta, te pomenesti ca si tu oi fi avand vreun aifon ?

vanzator_feroc: Cum adica ce face arhitectul? Ti-am spus eu ca n-ai inteles filmul:) Arhitectul este cel care construieste mediul din visul care va fi inoculat victimei. Conform scenariului, poti sa fii arhitectul propriului vis sau al altcuiva. Arhitectul trebuia sa se documenteze foarte bine asupra locurilor si personajelor si trebuia sa aiba un foarte bun control asupra propriei imaginatii, riscand sa creeze medii adverse “coechipierilor”. Nu stiu in ce conditii ai vazut filmul, dar iti recomand sa-l revezi si sa te concentrezi mai mult.

MELCUVICLEAN: daaa….. este un intreg pasaj maret care “explica” ce face arhitectul, foarte frumos si plin de efecte, …DAR daca ai fi fost mai observaret ai fi vazut ca in FIRUL PRINCIPAL al actiunii TOTI (o, da) deveneau arhitecti pe rand mai putin “arhitectul” care dupa prezentarea aia mareata ma asteptam sa rastoarne lumea si sa fie un nou supererou ….cand colo sta ca o pruna bleaga si lasa toata actiunea celorlanti Filmul este o colectie de “concepte extraordinare” care nu sunt legate rezonabil intre ele pe parcursul fimului, conceptul de arhitect este prezentat in extenso dar total rupt de firul epic, singura ratiune pentru integrarea lui este ati spune total nesubtil ca te uiti la un film maret (cu toate ca nu e deloc asa) si de a insera o gramada de efecte speciale (misto recunosc)

MelcuViclean win by 3x combo ?

Advertisements
Comments
  1. bullshit says:

    deciking;s speach e un film bun aaaa?

  2. habar n-am :), eu unul nu l-am vazut, dar cel de anul trecut cu genisti (the hurt locker) a fost decent, n-are cum sa fie sub INCEPTION.

    O fi avand nota mai mica si voturi mai putine, dar daca principiu asta ar fi fost aplicat pana acum sunt sigur ca la cerbu de aur/eurovision castiga valivijelie/minune/costi si paula seling ramanea in mizerie, poate nah, ar trebui sa faca si premiile celor mai simpli, nu vezi ca era sa-mi ia glanda ca eu “nu inteleg” ??

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s