10 semne ca cercetatorii britanici nu sunt cercetatori sau nu exista…..

Posted: January 12, 2011 by bullshit in Deancracilea
Tags: , ,

Cica semicercetatorii britanici au mai descoperito- inventat ceva:

10 semne

ale

infidelitatii

1.Castigi mai mult decat el – sau mai simplu…. castigi

” Vremurile in care barbatul intretinea familia au apus de mult iar suucesul unei femei in cariera este pentru multi barbati frustrant.

Un studiu efectuat recent in Marea Britanie arata ca barbatii care depind financiar de partenerele lor sunt predispusi de cinci ori mai mult sa insel decat ceilalti barbati, scrie Daily Mail.”

Normal!!!!  orice barbat e prost de da in gropi. 99%din barbati sunt prosti de dau in gropi. Ce se gandesc ei…. ba plm, nu am serviciu, stau pe banii lu nevasta-mea, cum as putea eu sa-mi fut viata mai tare? Stiu!!!! o insel. Asa ma da afara din casa,  raman si fara bani si ma distrug complet. (adica raman si fara bani de bere). Demlt vroiam sa ajung boschetar alcooolic fara bani de alcool dar nu stiam cum. Acum am solutia. Multumesc cercetatorilor britanici!

2. Lucreaza peste program

“Daca unul dintre parteneri lucreaza frecvent peste program, ajungand sa ofere vietii de cuplu doar 10% din timp lor, exista o sansa din zece ca infidelitatea sa-si faca aparitia.” Normal, in loc sa vina acasa sa-si vada familia se va folosi de acel 10%  din timpul lor sa-s gaseasca pe cineva si sa futa: ha sa impartim timpul astfel:

– iese de la munca , conduce pana la cel mai apropiat loc cu curve – 2%din timpul liber

– negociaza cu curva, inutil bineinteles, inca 2 % din timp.

– calculeaza ca daca da bani pe curve nu mai are bani de chirie – 3 % din timpul liber ( E UN BARBAT MAI PROST)

– ajunge acasa si da explicatii nevestei unde pula lui a umblat – inca 3% din timp. Gata. am terminat timul liber. Nu are cum sa insele sau sa gaseasca pe cineva ca nu are timp. e clar. si avand in vedere ca ca s-a spus mai sus de cineva care are masina, nevatsa si copii, e clar corporatist deci timpul lui liber = 45 min/zi.

Problem solved . (a, si corporatistii sunt atat de lama, incat nu ar putea sa insele pe cineva nici daca ar vrea!)

O relatie nu ar trebui sa fie sufocanta, insa nu trebuie sa lipseasca activitatile de cuplu”, spune Julia Cole, consilier matrimonial si autoarea cartii “After The Affair” – bullshit cmment  ( Se vede clar ca aceasta scritoare nu a mai vazut de mult organe sexuale masculine, si nici nu a mai simtit ,  ci numai a auzit de ele, astfel inventand fraza de mai sus. In traducere libera: Somebody fuck me !!!!!!!!!!!!!) – probabil era casatorita cu un corporatist care vroia sa o insele.

3. Locuitul impreuna inainte de casatorie

“In ciuda faptului ca multe cupluri considera ca mutatul impreuna inainte de casatorie este un pas important, in care poti cunoaste mai bine persoana alaturi de care te pregatesti sa-ti petreci restul vietii, un sondaj de opinie efectuat recent arata ca cei care locuiesc impreuna inainte de casatorie au sanse cu 40% mai mari sa insele fata de cei care sunt casatoriti. ” – nu, asta chiar e pe bune, cercetatorii britanici au dreptate. Noi, barbatii avem un plan malefic, ne mutam cu logodnicele inainte de casatorie ca sa le putem observa ritualurile si punctele slabe cand sunt neatente, ca mai apoi, cand vom fi casatoriti sa le putem minti fara sa se prinda. – BULLSHIT!!!!!!!!!!!!!!!!!! – nu s-a prins nimeni ca noi nu vrem altceva decat :

– berica

– sexulet

– mancarica

– masinuta

– sex in masinuta??????

4. Tatal sau fratele lui au avut o aventura amoroasa – bravo lor, ce ma fute pe mine grija? eu nu vorbesc cu ei ca m-e frica ca vin pe la mine sa-mi bea berea sau sa-mi ceara bani imprumut. Si cum am spus mai sus, eu nu am de gand sa-mi insel sotia ca nu vreau sa raman fara bani de bere!!!!! Bere = LOVE

5. Are un frate geaman care insala

Deci… am ramas fara cuvinte. Cred ca cercetatoru britanic care a descoperit asta, a cautat doi ghei gemeni carora le era imposibil sa se frece reciproc lacercu’ maro, astia cand l-au vazut pe asta ca intreaba kkturi l-au penetrat in spate la gaura neagra, iar acum asta ca sa se razbune spune ca toti fratii gemeni inseala!!!! O nu!!!! Acu nu o sa se mai conbine nimeni cu rati gemeni!!!

Doctore, aia aveau stromalau’  mare macar?

Restu de teorii maine…daca nu cad iar in transa de lene acuta:D

Pace la curcani!

Advertisements
Comments
  1. Mindframes says:

    Explicatia la Nr 5 :
    – femeia e atat de proasta incat se duce sa si-o traga cu barbasu da nu stie ca e fratele geaman.
    – cand isi da seama (dupa) nu vrea sa accepte ca a gresit, asa ca pentru a se scoate basma curata il acuza pe el ca o inseala !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s