Sari ba!!! ca vine sa te ia…sau feriti-va de bgs!

Posted: June 23, 2010 by bullshit in Moduri de a-ti lua viata
Tags: , , ,

Dragi citititori, (ce ma!?, nu am voie si eu macar sa ma prefac ca am cititori?)

Bullshit, a fost foarte ocupat in ultima perioada cu……bullshit-uri. Unul din bullshit-urile cu care a fost ocupat bullshit, a fost schimbarea plantatiei pe care dadea cu sapa.

Se facea cum nu se facea, ca noua plantatie, avea sistem de securitate. Astfel, sefu’ lu Bullshit, a crezut ca e normal sa i se atribuie si lui Bullshit un cod de securitate cu care sa poata intra pe plantatie fara sa fie schinjuit de BGS.

Zis si facut! Sefu ii facu lui Bullshit cod, sii ii arata lui Bullshit cum sa-l foloseasca astfel incat sa nu faca vre-un bullshit si sa-l bata BGS-ul.

Intr-una din zile, Bullshit se trezi ultimu’ la birou (da, se juca Monster City pe artea cu fete si nu si-a dat seama cand a trecut timpul). Subit, si-a dat seama ca desi are cod de securitate, nu are chei sa incuie, astfel isi suna ultima colega care plecase(credea el), sa mearga cu Lorgeanu dupa ea sa ia cheile ei. Zis si facut! A plecat, a luat…cheile si s-a intors. Cand a ajuns la birou observa cu stupoare ca cineva incuiase si bagase si codul de securitate al plantatiei. Shit….bullshit! Plm, hai sa dezactiveze.

Credeti ca a fost el atat de destept, incat sa dezactiveze alarma in 30 de sec? hai maaaa, pe bune…normal ca nu!!

A urlat alarma, Bullshit s-a pus la birou sa-si termine de facut hartogareala, si a inceput sa sune interfonu’. Cand se uita , bullshit facu ochiii cat coiaele lu’ Zarionu….. era o cascheta cu costum albastru. Pe cascheta scria: BGS. Infricosat pe el, Bullshit, cobora la parterul plantatiei sa explice lu’  Bate Grav Sclavi, ca a fost alarma falsa. Pana sa coboare Bullshit scarile, caschetosul era deja la jumatea holului, cu pulanu pregatit si in pozitie de atac. Normal, Bullshit, a ramas masca, s-a mai infricosat putin pe el, si a spus calm: “nu da sa moara mama!!!!! Si Caschetosul nu a dat…. (damn’ !- spuneti voi in gand acum, stiu eu!). Bullshit i-a explicat ca e nou… (si prost) si ca a incurcat codurile… si…) zdrang!!!!! – facu usa de la intrarea pe plantatie.Credeti ca bullshit avea cheile la el…

Ii explica Bullshit lu Bate Grav Sclavi  ca o sa se catere pe terasa, si ca va intra de acolo in plantatie ca are usa de la terasa deschisa. II completa Bulshit bulshiturile de foi lu’ caschetos, caschetosul pleca feroce pe atv-ul de calcat …infractori si Bullshit se catara pe terasa care ….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s