Creativitate si ceasuri

Posted: June 11, 2010 by bullshit in De pe plaiul mioritic
Tags: , ,

Stateam si ma gandeam zilele trecute, ce ar mai putea face un om in ziua de azi, ce ar mai putea inventa, astfel incat sa iasa si niste bani, dar si munca pe care o presteaza sa fie distractiva si sa implice creativitate.

In mintea mea nu am gasit nici-un raspuns (stim cu toti cat de inteligent sunt nu??)

In schimb raspunsul a venit uitandu-ma prin lista de messs, mai exact la statusuri. Si am dat de beclockwise asta…. Intru, ma uit, raman masca.Normal ca nu m-am abtinut, si am intrebat “oama” care detine site-ul, sau o parte din el, ce si cum… 

Totul a inceput intr-o zi insorita, in care Tudor si Andreeea s-au hotarat sa faca ceasuri. De fapt nu mai stiu exact daca era o zi insorita, sau daca era …ei bine, ideea este ca proiectul e demarat usor usor, si asa s-a nascut www.beclockwise.ro

De ce? din simpla nevoie de a scapa de rutina, nevoia de a fi -dupa posibilitati- creativ, inventiv, nevoia de a misca/invarti rotitele cerebelului, nevoia de a avea un univers in care sa evadezi dupa 8 ore de trudit pe plantatiile corporatiilor, nevoia de a te juca cu toate culorile curcubeului, nevoia de a construi ceva “cu manurile tale, nevoia de a face tic si tac si a misca un mecanism care risca sa adoarma si sa rugineasca de la apa scursa din rutina zilnica.

Ce trebuie sa stiti este faptul ca toate ceasurile lor sunt facute din materiale reciclate, de la viniluri pe care mamaia’ era pe cale sa le arunce, la volan de skoda, cutii de pizza si altele. Mi s-a parut binevenita ideea, avand in vedere contextul social in care convietuim. In plus, pe langa modelele expuse pe site, ei se lauda ca fac si ceasuri la comanda, sau ca… sau ca….

Acestea fiind spuse, va invit in ceasornicaria lor online, sa va alegeti ceasul care vi se potriveste.

Daca vreti discounturi….pun o pila…. dar va costa bere!!

 Pace la curcani!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s