Revista Presei

Posted: May 20, 2010 by bullshit in Critici
Tags: , , ,

Astazi, aflam din presa ca:

Bullshit are ziua de luni 24 mai libera!!! Yuhuuuuuuu! (ma scuzati, nu m-am putut abtine!!)

-EBA s-a saturat de dormit in Parlamentul European si propune ca achizitiile publice sa fie mai transparente. Bai EBA, cat de transparente pot fi, daca deja se stie, ca orice licitatie e castigata de ala care da spaga mai mare, sau de firma lu nepotu’ lu’ ministru care a organizat licitatia?

-Deputatii  au luat o pauza Miercuri, dupa ce nu s-au putut hotara la care dintre urmatoarele 2 kkturi de legi inutile sa lucreze: Legea lustratiei, sau Legea educatiei.  Hmm, pai sa lucram la aia a lustartiei care trebuia sa fie implementata acu 20 de ani si care nu ne mai foloseste la nimic azi? sau la legea educatiei, in speranta ca astia mici’ din scoli se satura dracu’ odata de cat ii frecam la icre si se apuca de chiulangeala si ciordeala asa cum ar trebui?

– Steaua pleaca din Ghencea. Pai mi se pare normal. Din cate stiu eu, in Ghencea se juca fotbal. Cum Steaua nu mai j0ca fotbal, ci bambilici de ceva ani in coa’, mi se pare logic sa plece. Concluzia asta e trasa luand in calcul un fapt, cred eu, la fel de logic: un stadion de fotbal, e construit ca in el sa se joace fotbal(cred). Ce dracu’ cauti in el, sau pe el, sau…. daca nu joci sau nu se joaca fotbal, ci bambilici, iar singurul lucru care se intampla in timpul meciurilor de fotbal bambilici e cafteala dintre suporteri? Mars afara! Tum tum tum tururururum, tum tum tum tururururum!

– Steaua nu il lasa pe Kapetanos sa plece la CM. Ba, hehehhehe…. pai ce sa caute el acolo? Poate vede ce-i ala fotbal, si cum se joaca si apoi vine in Ghencea ….. unde va juca Steaua bambilici  de acum in colo, cu pretentii ca si colegii lui de echipa sa joace fotbal. Eeeee! Ce-i cu fitele astea pe capu lui? Auzi tu, sa vrea el sa joace fotbal la mondiale!! Unte’ crezi ba baiatule?

-Asasinarea lui Obama, metoda de a preda geometria la scoala. Mare lucru! Nu mai are voie omu sa fie inovativ! Daca in clasa or fi fost 90% elevi cu origini afghanistaneze, cum ati fi vrut voi sa le capteze atentia elevilor, saracul profesor?

 Pace la curcani!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s