De unde a aparut “Ultima spaga”

Posted: May 20, 2010 by bullshit in Uncategorized
Tags: , ,

Pana acum 2 zile, am avut o pauza in cea ce priveste accesul la internet. Asta inseamna ca in jur de 5 zile, nu am pus mana pe un PC. Cand am ajuns in fata unui computer cu internet, am gasit pe mail “Ultima Spaga”. Am decis ca merita promovata ideea, dupa cum ati vazut. Spre exemplu, din cautarile mele pe net a rezultat ca cea mai veche mentiune este din 07.05.2010. Se pare ca a aparut din neant si a fost preluata de catre toata blogosfera.Astazi, am incercat sa gasesc sursa de plecare a acestei ”motiuni de cenzura” Ce ma deranjeaza cel mai tare, este faptul ca deja s-a trezit un partid sa-si asume responsabilitatea: PNL – sursa este : zi de zi – dar asta se intampla pe 14 mai. La o saptamana distanta de prima mentiune blogosferica. Am mai aflat si ca pagina sursa este: www.ultimaspaga.go.ro

Acum, eu sunt intr-o dilema mare: S-au apucat astia sa ne manipuleze iar cum au facut cu Spune si tu! despre care am povestit eu aici sau chiar am fost in stare, noi, astia mai tineri sa ne miscam si sa organizam ceva?

Daca “Ultima Spaga” a fost revendicata fara drept de PNL eu unul, zau ca as rezista cu greu tentatiei de  le da foc. Daca a fost o chestie pornita de ei, no hard feelings! Tot voi merge la eveniment, insa cu un gust amar in gura, datorita faptului ca stiu ca m-am lasat manipulat de un partid politic, si ii port luptele mai mult sau mai putin curate.

Voi incerca zilele astea sa aflu mai multe detalii despre acest subiect.

Pana atunci,

Pace la curcani!

Advertisements
Comments
  1. Ioan Popa says:

    da, ati fost manipulati 😛 … de aia care v-au mai manipulat 😉
    gustul amar din gura iti vine de la atata UE …

    ti-a placut dansul pinguinului ? 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s