Ciomu care taie omu’ – part DOI

Posted: May 3, 2010 by bullshit in 1
Tags: , , ,

Era o dimineata frumoasa. Omul anesteziat se trezi de dimineata si isi dadu seama ca nu mai e anesteziat. Incepu sa se oftice. Ii placea sa fie anesteziat ca doar deaia ii zicea lumea “omul anesteziat” Dandu-si seama ca nu mai e anesteziat isi dadu seama si de faptul ca il doare apendicul.Incepu sa se oftice si mai tare. Isi ridica bluza si observa cu stupoare ca nu are cicatrice. Se gandi instantaneu: Ba! Ce doctor bun ma! Nici nu se cunoaste ca m-a operat!” Dar uitandu-se mai bine observa ca nu mai are instrument!

Omul anesteziat, nici nu se desmetici bine , ca Ciomu care taie omu déjà intrase in salon cu o portie de Furnici in copac.

–          Anesteziatule neanesteziat…… mananca!

–          Dom’ Ciomu… bune furnicile, da totusi, cu putulica mea ce ai avut? Te-a ofticat ca era prea mare , ce ai avut cu ea?

–          Nu m-a speriat marimea dar nu aveam ingrediente pentru furnici.

–          Nuuuuuuu! Te voi da in judecata. Sa-mi sugi falusul!

–          Mmmm. Nu prea mai am cum, ca daca nu ai observat, nu mai ai! Muhahahahah!

Imediat dupa ce i-a fost returnata farfuria cu Furnici in copac, fix intre dinti, Ciomu care taie omu iesi din salon si isi promise:” Niciodata nu mai folosesc farfurii de portelan! Numai plastic!”

In lunile care urmara Anesteziatul se tinu de promisiune si il dadu in judecata pe Ciomu care taie omu, facu terapie de recuperare astfel incat sa invete sa nu mai foloseasca expresii de genul: Imi bag, sa te, sa-mi sugi, plm, etc. Inafara de terapie, se opera si de apendicita, la un doctor fara pilot automat. Dupa operatie se trezi asa cum trebuie, inca anesteziat(happy happy, joy joy!), fara apendic, si cu o mataranga noua, model cu turbosuflanta si suspensie hidrauulica.

Doctoru Ciomu care taie omu, ramase fara licenta de taiat oameni din cauza incidentului. Asfel,era fericit ca se poate concentra insfarsit pe taiat legume si nu oameni. Si incepu sa gateasca zi de vara pana-n seara!

Astfel, tatal lui Ciomu care taia omu’ avea in fiecare zi pe masa un nou preparat thailandez. Satul pana-n gat de cele intamplate, merse la tribunal si la colegiul medicilor ne-taietori de oameni si spuse:

–          Sa mancati voi numai mancare thailandeza 3 ani! Nu inteleg ce a facut baiatul asta asa rau! A taiat instrumentu-n 3, sa aiba omu si de rezerva! Sa intre inapoi in medicina ca merita si nobel Ciomu!

Impresionati de poveste cei de la tribunal si de la colegiu se gandira ca Ciomu care taie omu nu omorase pe nimeni inca si cum toti doctorii normali la cabesu din Romania plecau sa munceasca in alte tari pe bani si nu pe acadele ca la noi, Ciomu ar trebui sa fie primit inapoi in Colegiul Medicilor.

–          Il vom primi inapoi! Chiar daca a taiat o mataranga, nu-i sfarsitul lumii. Il vom primi inapoi, si il vom lasa sa practice medicina generala!

La auzul acestora, tatal lui Ciomu care taie omu’ pleca spre casa sa-si anunte odrasla de a lui reusita.

Cum ajunse acasa, il trase dintre ocuri si cutite pe Ciomu si dupa ce-i dadu doua perechi de suturi in coaie si un sut in cur, ca sa-si aduca aminte de tinerete ii spuse:

–          Te-am facut iar doctor. Vei merge si vei face medicina generala, fara sa mai tai oameni. La fel si cu bucataria! De azi inainte o sa practici numai medicina si bucatarie generala.

Si asa a luat nastere ciorba si ghiveciul  din sistemul medical romanesc.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s