Sex si violenta?

Posted: April 28, 2010 by zarionuandzarionu in De pe plaiul mioritic
Tags: , , , , ,

Eu cred că ziarul Libertatea este manufacturizat exclusiv din hârtie igienică reciclată. Este singurul răspuns logic referitor la calitatea lui (adicătelea reporterul știe că este practic un ziar de căcat și scrie și el articole de căcat ca să fie în ton). Nu intru în polemici de genul “instigare la incultură” și nici nu o să spun ceva despre cei care citesc Libertatea. Suntem oameni pseudo liberi intr-o țară pseudo liberă. Iar cei de la Libertatea au speculat o nișă liberă și au apucat-o cu toate mâinile. Și au succes, și încă meritat: scriu exact ceea ce cititorii lor vor să citească. Și totuși, din când în când, scriu câte ceva de o jenibilitate atât de mare încât nu pot să mă abtin. Ultima jena mizeră de genul este “5 lucruri pe care să nu le faceți niciodată intr-o partidă de sex”. Deci, de la Libertatea citire:

1. Nu ţineţi ochii deschişi când vă prefaceţi că aveţi orgasm

Potrivit unor studii recente, e imposibil să ţii ochii deschişi când ai orgasm. Aşa că data viitoare când vă prefaceţi că aţi atins punctul culminant, ţineţi ochii închişi. Poate partenerul vostru ştie acest mic detaliu şi vă veţi da de gol. (să stabilim din start că nici un bărbat nu poate simula orgasmul fără ca partenera lui să nu își dea seama decât dacă partenera trebuie umflată cu pompa sau paște iarbă la micul dejun. Asta inseamnă că acest prim enunț targhetează exclusiv femeile. Și acum mai zic ceva: dacă ești femeie și mimezi orgasme mai des decât le ai înseamnă că meriți. Lumea este atât de plină de pule suficient sculate încât să găsești una care îți aduce un orgasm și nu să trebuiască să transpiri pointless peste unul care este total nepriceput în pat dar zambește frumos și are umor.)

2. Nu faceţi precum un animal

Acest îndemn se referă strict la sunete. Puteţi să ţipaţi sau să gemeţi dar să începeţi să cântaţi cucurigu sau să lătraţi ca un câine nu prea e indicat. E puţin şocant şi pentru persoana cu care faceţi sex şi s-ar putea să-i piară cheful… pentru totdeauna. (dacă persoana cu care faci sex este cocoș sau câine este voie, că deh, fiecare pasăre pe limba ei piere)

3. Nu încercaţi menage a trois cu o păpuşă gonflabilă

Poate suna amuzant, dar nu e deloc. Nu încercaţi să faceţi un menage a trois cu o păpuşă gonflabilă pentru că nu poate fi incitant decât dacă aveţi vreun fetiş ciudat. Şi în cel de-al doilea rând va trebui să munciţi mai mult deoarece păpuşa nu face nimic. (dacă ai o păpușă gonflabilă nu mai citi blogul ăsta. SERIOS.)

4. Nu vă jucaţi de-a poliţiştii cu… arme reale

Ok. Vă place să faceţi tot felul de scenarii. Nimic rău în asta. Dar, încercaţi, totuşi, să folosiţi o recuzită… sigură. Dacă vă jucaţi de-a poliţistul şi infractorul, chiar acă unul dintre voi deţine o armă, nu o folosiţi pentru că e posibil să vă împuşcaţi din greşeală. La fel, nici cuţitele reale nu sunt de dorit. (Alooo, în românica nu e voie la arme de foc. Iar în ceea ce privește cuțitele reale, dacă ăsta este fetișul tău inseamnă că tre’ să mergi la nenea doctorul să îți dea pastiluțe și să te gâdile cu ceva 220 pe la tâmple)

5. Nu rostiţi numele altcuiva

Nu e o greşeală capitală, dar nici să vă prefaceţi că nu s-a întâmplat nimic atunci când partenerul de sex a strigat, în momentul culminant, numele fostei iubiri sau a unei alte persoane, oricare ar fi ea. Nici numele unei vedete nu e acceptat. Dacă are nevoie să se gândească la altcineva atunci când faceţi sex e clar că nu e atras/ă de tine. (El: Say my name, say my name; Ea: Eyjafjallajokull)

Cam asta a fost la Libertatea. Și acum, sfaturile lui Zarionu cu privire la lucruri pe care să nu le faci in timp ce faci sex:

 1. 1. Să nu te sperii de calnță când faci sex

Serios, dacă te sperii poți să faci un minunat penis captivus. Și oamenii de la salvare și de la urgențe din spital deabia așteaptă să se amuze puțin. În plus, mai mult ca sigur o să ajungi vedetă în Libertatea fără voia ta.

 1. 2. Să nu ari cu tractorul in timp ce faci sex

O sa afecteze grav ergonomia brazdelor și nu știu cât o să mai creadă șeful scuza cu „ iar am băut o sticlă de trascău la micul dejun”

 1. 3. Să nu fumezi iarbă in timp ce faci sex

Ar putea face experiența mai mult amuzantă decât erotică și în plus există foarte mari șanse să te sperii de clanță…

 1. 4. Să nu conduci mașina în timp ce faci sex

Îți dai seama ce amuzant o să fie interviul cu politistul explicând la TV cauza accidentului?

 1. 5. Să nu faci sex oral sub apă

Excepție la cazul de față fac sirenele și sirenii. Și generația Cernobâl cărora este posibil să le fi crescut branhii.

Advertisements
Comments
 1. zarionu says:

  Daca mai aveti sfaturi despre lucruri pe care sa nu le faci cand te faci sex astept comenturi.

 2. haggard87 says:

  sa nu faci sex oral partenerului sau partenerei cand face cartofi pai, ca cine stie cum se termina povestea 🙂

 3. Domnul_Cat says:

  sa nu faci sex intr-un matiz de-a lungul ecartamentului acestuia…e posibil sa se rastoarne.

  acest sfat i-l adresez cu desavarsire lui bullshit. 😛

 4. bullshit says:

  Pentru femei: cand faci sex, fa sex si gandestete la sex. Nu mai incerca sa gasesti metode prin care sa-l fraieresti pe EL sa-ti cumpere nu stiu ce, pentru ca ai facut asta din momentul in care ai inceput sa faci sex. Deci incearca sa fii cat mai buna, ca sa scoti mai multi bani.

 5. bullshit says:

  Pentru toata lumea: nu citi zarionandbullshit, inainte, in timpul, sau imediat dupa o partida de sex. S-ar putea sa:
  – nu se mai scoale
  – sa-ti moara
  – sa-ti lase un gust amar’
  Prpun ca acesta sa fie noul disclaimer al acestui blog:D

 6. haggard87 says:

  bravo bullshit asta imi place, zici ca intr-o viata anterioara ai fost fetita si vb din experienta 🙂 dar sa iti zic eu ceva in cel mai rau caz cand o femeie face sex nu se gandeste la ce isi va cumpara ci la altul.

 7. bullshit says:

  zarioane iete ce scrie……masuri ceva?

 8. zarionuandzarionu says:

  da, masura 42

 9. w says:

  Sa nu raspunzi la telefon mamei in timp ce faci pozitia capra cu prietena.. si in nici un caz la intrebarea pusa de mama sa nu raspunzi ” fac sex” —aparent pentru prietena e un TURN-OFF :))

  Bullshit lasa-te de commenturi din Carlos Mencia nu de alta dar se intorc impotriva ta :))

 10. w says:

  1. 3. Să nu fumezi iarbă in timp ce faci sex

  Ar putea face experiența mai mult amuzantă decât erotică și în plus există foarte mari șanse să te sperii de clanță…

  plus ca exista mari sanse ca dimineata tu sa nu mai stii nimic si ea sa iti zica ca ai fost genial.. si tu sa te oftici ca nu stii care e faza :))

 11. Domnul_Cat says:

  cand faci sex sa nu impingi cu o forta mai mare de 200 kgforta….exista riscul sa se rupa patul.in cazul in care nu ai de ales sa ai grija sa scrie pe pat “Stainless Steel”.

 12. ne-am prost says:

  poza cu negru face toti banii
  :)))))

  • zarionuandzarionu says:

   ai inteles gresit, vedeta pozei este papusa 🙂 Iti dai seama cat de usor o agati cu textul: ce mai faci papușee?

   • ne-am prost says:

    nu stiu ce sa zic… mi se pare cam fada… in schimb negrul ala, cu ochii lui “albastrii” care se uita unul la altul… epic…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s