Au asfaltat Vama!!!

Posted: March 30, 2010 by bullshit in Critici
Tags: , , ,

Desi as vrea eu, nu e vorba de actuala trupa de hipsteri a lui Chirila cel atotstiutor, ci de statiunea Vama Veche. Oricum, avand in vedere ca imediat cum s-a cocalarit Vama s-a cocalarit si Chirila,  il invit si pe el sa se asfalteze.

Daca iei un om care nu a mai fost in vama de… sa zicem 10 ani si il duci acum, o sa spuna ca … Nu o sa spuna nimic. O sa-ti dea un pumn in mecla si o sa-ti atraga atentia sa nu-ti mai bati joc de el ca te calca pe cap. Apoi o sa se pise fix in mijlocul asfaltului din Vama, dupa care o sa mearga in 2 mai sa se imbete pentru ca in vama o bere este la acelasi pret acum ca in Mamaia.

De mers in Vama de 1 mai, tot o sa merg. Pentru ca indiferent cati de multi coca vor fi pe mp. tot o sa mai fie o tereasa cu bere la halba si metale in timpane. Tot o sa merg si o sa stau ca bou, sa ma uit la rasarit (un pic ametit si cu prietena langa mine), dar:

O sa stau cazat ca un burghez la h0tel si nu la cort, o sa mananc la restaurant, nu pate de ficat intins pe paine cu buletinul si o sa ajung in Vama cu masina si nu cu nasul si la ocazie.

De ce? Simplu! Vama pe care noi o stiam nu mai exista de ani buni. Nu a mai ramas nimic din “Vama Veche”. Asa ca o sa renunt la vechile obiceiuri de Vama Veche si o sa incep sa le adopt pe cele de Vama, pentru ca ce a fost nu va mai fi si cred ca a venit momentul sa acceptam si noi asta intr-un final, oricat de mult ne doare!

Pace la curcani!

We will miss you honey!

Advertisements
Comments
 1. annie benny says:

  “o sa mananc la restaurant, nu pate de ficat intins pe paine cu buletinul” tare asta:))

 2. Iulia says:

  Nu vreau sa cred asa ceva :(( =(((

 3. bullshit says:

  Nici eu… dar… e realitatea:(

 4. ne-am prost says:

  coaie daca vrei sa te distrezi te distrezi oriunde… crezi ca mie imi convine ce se intampla cu vama… sau oricui care a apucat sa vada putinul din veche vama pe care l-am prins si noi? o sa ma duc sa ma fac muci pe plaja, sa dau foc la bancile din comandante o sa borasc pe unde apuc, si o sa intru in cortul altora ca de obicei, cat despre pate, a dracu te-ai facut burghez, noi cu buletinul taiam parizer din ala ieftin din mate si zgarci, ca de restu ne luam votca si faceam cu randu la boschet… hai sanatate la pasarele

 5. Ioan Popa says:

  ce sensibili suntem :O

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s