Indieni, rebranding sau paparazzi?

Posted: February 24, 2010 by bullshit in Deancracilea
Tags: , , , ,

Se pare ca existau paparazzi si pe vremea cand traia al’ mic al lui D-zeu. ca… se pare ca l-au prins.

Poza de mai sus a aparut intr-un manual scolar catholic pentru clasele primare din statul Meghalaya  si a fost folosita pentru a ilustra litera “V”din cuvantul idol.

Bineinteles, ca bisericosii catolici s-au revoltat si au retras manualele si.. bla bla. Nu stiu ce-i intereseaza atat ca in acele parti ale lumii, crestinii care este… ma-ntelegi? – e sub 2%. Hhehehee. (cred ca o sa-i trimit poza pe mail lui Becali, si sunt sigur ca pornesc iar cruciadele!)

Acum sunt 2 optiuni care ar putea sa explice scopul acestei ilustratii:

 1. Indienii nu mai stiau cum sa faca misto de astia cu Jesus si s-au hotarat sa faca o caricatura in speranta ca ortodocsii vor raspunde cu aceiaisi moneda si astfel ii vor vana cu furcile pe strazi incercand sa le dea foc.

Comentatorul la tv: Buna ziua! Si bine v-am gasit la cea de a doua editie a jocurile nationale de “Kilaaaaaaresteeee Crestinuuul!!!” Jocurile au inceput… acum il puteti vedea pe Omar Shamlaya in proba de  o mie suturi coaie. DA!! Aveti dreptate… crestinul o sa aiba parte de o omleta scrotala adevarata!! Bine tu Omar!!! Oare cum ne-am mai fi distrat noi daca nu aparea caricatura aia si nu apareau jocurile Kilareste Crestinul???

 1. Ca orice Brand Manager care se respecta, the Big Dog, (D-zeu)  observand ca imaginea imaculata de sfant care se jertfeste pentru binele omenirii reprezentata de fisu’ se cam duce de rapa, a hotarat sa faca un rebranding. Astfel dupa ce i-a creat lu’ fisu o imagine mai omeneasca a hotarat sa o foloseasca mai intai pe un public cu potential mic de cumparare pentru research inainte de a o lansa pe pietele cu consumatori importanti gen Europa. Oare ce agentie de publicitate a folosit?

 

 1. Jesus a vrut sa vada daca fumatul si bautul de bere sunt atat de nasoale  sau ok, pentru a le scoate din lista pacatelor astfel incat, a doua zi dupa ce au baut barbatii sa nu mai zica sunt in iad cand se trezesc in urletele femeilor care spun ca sunt niste pacatosi ordinari.

 

Sursa: www.9am.ro

Pace la curcani!

P.S. : Bai oamenilor, voua de ce nu va plac iepurasii epileptici? Gata. Imi imfiintez ONG. “Salvati  iepurasii epileptici”. Ntztztztzttz…. ce oameni rai!

Advertisements
Comments
 1. kid2920 says:

  unde plm vazusi tu “v” in idol? :))
  cat despre articol, da-i in ma-sa ca au fost nesimtiti.. noi nu ne-am luat de zeii lor…

 2. Ioan Popa says:

  deci, tot in IAD 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s