Ce cauta romanii pe goagal….

Posted: November 13, 2009 by bullshit in 1
Tags: , , ,

goagal

Exista o perioada nefasta in viata oricui, cand inspiratia dispare si creierul nu mai debiteaza nimic nou. Nici macar cretin. Nici macar prost.  Pur si simplu rotitele nu se mai invart din lipsa de ungere. (Berea, vodka, tuica – nu ung rotitele!!!!!) – deci nu trebuie sa mai beau ca sa pot sa debitez prostii pe blog? –

Zarioane se pare ca o sa te ocupi de blog de aci’ in colo’ ca eu sunt semi alcoholic.

Totusi ceva pot sa scriu, ceva delirant. Ceva ce scrie orice bloager cand are lipsa acuta de debitat bullshituri pe bloag.

Ce au tastat oamenii pe goagal si i-a condus pe bloagu asta (plus mesaje catre vizitatori create special pentru a-I face sa revina pe blog, sa se faca multi peste noapte, ca sa vand spatiu de  reclama pe blog sa traiesc si eu ca ZOSO ala din bloaghing) :

blog furia rosie ceausescu dacia Renault” – prietene, dacia nu mai e Renault din…… De mult!!! Si desi eu am scris Povestiri din Dacia sau Furia Albastra, te rog sa intelegi ca dacia nu poate fi furioasa decat daca ii legi curu de o racheta. Cat despre introducerea lui Ceasca in contextu dacia renault furie rosie, nu pot sa spun decat ca ori esti cretin ori cauti informatii despre communism unde nu trebuie. Aaaa… stai ma ca stiu ce cautai, cautai articolu ala scris pe blogu Furia Rosie despre Ceausescu care spunea celor de la Renault I-a da’cia! Corect?

trotuar sticla’’ – nu pot sa spun decat, ca in romania nu vei vedea nici un trotuar curat, daramite de sticla… chip on driiming!

iti bagi un ciocan in cur” – amice, cred ca ai cateva bucati de  creier disparut. Nu inteleg de te-ar interesa sa vezi o gaura de cur in care intra un ciocan. In cazul in care nu stii, ciocanul este un instrument folosit cel mai des in constructii al carui scop e sa bata diferite chestii in cap. In cazuri extreme mai este folosit si ca arma de dat in capete de om, in special in mediul rural. Cea ce ma mira la tine, e ca esti destul de intelligent sa folosesti goagal, dar destul de prost sau dereglat psihic incat sa nu stii ca locul unui ciocan nu este in fund. In fund nu-si are locul nimic!!!Din fund scoti nu bagi! Fagotu dracu’!!!

cacometru” – acesta e un termen inventat de mine, este o denumire pentru instrumentul de masurat cantitatea de cacat pe care o produci. Cu ajutorul lui ma voi imbogati eu cand statul ne va taxa si pe cacat. Daca déjà il cauta cineva pe net inseamna ca nu sunt singurul care crede ca statul o sa ne puna taxa sip e Portia zilnica de cacat, deci ma voi imbogati.

“omul de cacat” – prietene, acest specimen il vezi pe strada pe langa tine zilnic. E plin de astfel de oameni pretutindeni. Cred ca asta care a dat searchul asta, defapt era un scatofil cu tente de artist care vroia sa-si modeleze un omulet din cacat si nu stia cum.

fete futute afund de cani” – No comment!!!!! Nici eu nu am dorinta sa vad chestii de genu” si nu sunt tocmai cel mai sanatos specimen de pe fata pamantului.

cum anulez amenda ratb” – Nu-ti spun. Mori in chinuri chinuindute singur. HAHHAHA! Secretul e la mine!!!!

’’fumam, bem,futem’’ –  da, cam asta facem.

Si mai sunt…

Goagalu asta e o minunatie, uitati cate chestii gaseste lumea cu ajutorul lui.

Comments
  1. l.john says:

    :)) super tare… dar cam ingrijorator ca anumiti cauta asa ceva. orcim incerc sa cred ca sunt doar 2-3 specimene ( defapt nu stiu de ce draq incerc sa ma mint in halul asta, de inceput ar trebui sa incerc ceva mai soft, cum ar fi ca Elvis si Michael traiesc si conduc lumea din semi-umbra). :))

  2. l.john says:

    plm, scz ca am scris ca draq, plm: …anumiti indivizi… oricum nu orcim… si cam atat… cred! :-??

  3. kid2920 says:

    ma bag si eu in seama ca musca in lapte si tin sa te lamuresc ceva. faza cu ciocanul in fund e reala, poti sa cauti la arhiva stirilor protv. defapt, uite aici: http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/vai-de-fundul-lui-a-vrut-sa-scape-de-constipatie-cu-ciocanul.html . un tampit si-a bagat 2, ca sa scape de constipatie!!! in plus, la operatie, medicii au mai gasit si un maner de halba =)) asa ca nu condamna bietul om ca vroia sa vada si el stirea. la urma urmei, e ceva deosebit, nu? :))

    NIHIL SINE DEO!!!

  4. bullshit says:

    stiu ca stirea era adevarata. Daca te uiti in arhiva gasesti asrticolul despre omu’ ciocan:)) Si faza tare e ca prma oara stirea a aparut in america si apoi la noi.

  5. kid2920 says:

    hai, frate, ma lasi? cum un tampit din Orlea, jud Olt sa apara mai intai la americani, apoi la noi. eu am auzit faza la tara, ca e de la mine din sat, in niciun caz de la tv. pana nu-mi dai link cu faza cu america, nu te cred! 😛

Leave a comment