Spune si tu!!!! – e in puterea lu skywalker!

Posted: November 2, 2009 by bullshit in De pe plaiul mioritic
Tags: , , ,

rasta_porc

 –  Stii engleza beei? Fout pee mauta! Am spus! E bine?

In urma cu ceva timp, a aparut mandra, o campanie de promovare a unui site si anume…………..(doar nu credeati ca din cei 0 cititori pe care ii am le trimit si lor ceva? Muhahahahh!).  Campania se desfasura pe t.v. (tampeste-te voit) pe outdoor ,  pe presa scrisa, pe web si pe radio. Deci cam pe toate mediile de promovare posibile. Bun. Prima oara am, rezistat tentatiei de a intra pe minunatul si prea promovatul site, dar avand in vedere ca aceasta campanie a fost atat de bine realizata si a avut un mesaj subliminal foarte bine implantat nu am putut sa ma abtin. (la cat am auzit spune si tu punct ro si la cat am vazut spune tu . ro am zis defapt sa intru si sa le transmit clasicul     ‘’Boulimeai Poula!’’ pentru cat m-au poluat.)

Cum spuneam, am fost omorat de Campania lor si de mesajele lor de promovare:

Te-ai saturat de coruptie si de dat spaga? Spune si tu.ro! – nu frate nu m-am saturat, chiar imi place sa-i  vad pe astia cum ne falimenteaza si cum trebuie sa imping banu’ in fata de fiecare data ca sa rezolv orice problema.

Si tu te intrebi daca poti face ceva cu diploma ta in strainatate? – nu cretinilor, stau linistit si traiesc pe roze!!  Ma intreb daca pot face ceva cu diploma mea la mine in tara, ca stai si faci facultatea degeaba daca  nu incepi inca din anul 1 sa muncesti ca sclavul pe plantatie ca pana la sfarsitul facultatii sa poti prinde un loc intr-un domeniu  asemantor celui pentru care ai facut facultatea.

Revenim la vizita mea pe site-ul prea laudat. Am intrat, am vazut ca nu-i decat un alt loc unde oameniii isi exprima frustarile fara sens, ba mai mult, este un loc in care niste piaristi bine documentati isi dau cu parerea  despre cum ar trebui rezolvate aceste probleme. De parca noi nu am sti cum, cretinilor!

In fine, mi-am dat seama ca oamenii nu pun la cale o revolutie cu ajutorul careia sa omoare toata clasa politica actuala de la noi din tara, ca mai apoi sa ma inscauneze pe mine zeu suprem in Romania asa cum as fi sperat.

Luand astea in calcul, mi se parea ca ceva pute rau a hoit. Da atat de rau incat toti sconcsii si toti cocalarii ar fi invidiosi pe acest miros mai puternic si mai intepator decat al lor. De ce? (de ce pute, nu de ce  ar fi sconcsii si cocalarii invidiosi, da?)

Pentru ca sunt companii cu venituri de milioane de euro, care nu isi permit sa faca o astfel de campanie media si se trezeste “spune si tu” ca apare asa si te sufoca orice ai face.

Variante posibile la mintea galinaceei injurata de dimineata:

 1. Cineva spala niste bani multi.
 2. O organizatie secreta se foloseste de acest site ca sa afle ce trebuie schimbat in tara asta si pe cine trebuie sa omoare ca sa mearga lucrurile bine.
 3. In spatele sitului s-au ascuns americanii, care dupa ce s-au impacat cu rusii si s-au ars la azvarlitoru de basini, au hotarat sa ne salveze pe noi romanii pentru ca avem poula mai mare decat ei si le putem da mii de orgasme anale.
 4. Cineva spala niste bani multi.

Exista o vorba care spune ca: ‘’Cu rabdarea treci si marea!” sau “Timpul le va dezvalui pe toate.”

Uite raspunsul:

Eu, Crin Antonescu, cu spune si tu punct ro, aflu ce-i roade pe bulangii astia platitori de taxe pe care vreau sa-i  conduc, astfel incat, atunci cand imi pornesc Campania de indobitocire, sa-i prostesc la fix si s-a ma voteze pentru ca au impresia ca o sa le rezolv problemele. Haaa Muie Basescu! Te-am facut fraiere!

Insa Basescu avea patine! Patine cu care scria si el pe garduri si pe blocuri spunesituda.ro – de marinarul vesel si metodele lui de ciordeala vorbim altadata.

Concluzie: Eu si Zarionu vroiam sa -l votam pe Antonescu pentru ca are nume misto (Antonescu de traia……..)si pentru ca numele lui nu se traduce in Traian Farting. Acum,  o sa-l votam si pentru ca chiar  s-a strofocat si a facut o chestie gandita bine si chiar bine pusa la punct.

Deci  futeti-l votati-l  pe Lily Antonescu!

Advertisements
Comments
 1. Zarionu says:

  Deci io tot il votez! (poate). Macar l-a dus capu’ sa faca campanie cu mui grande cojones. Sau a angajat pe unu’ sa-i faca. Tot aia. Deci Restecpa.

 2. l.john says:

  bun… defapt asa si? altceva ce nu stie tot romanul ( ma rog nu o lua la propriu ca doar stim ca nu stie nimic)…!

 3. […] S-au apucat astia sa ne manipuleze iar cum au facut cu Spune si tu! despre care am povestit eu aici sau chiar am fost in stare, noi, astia mai tineri sa ne miscam si sa organizam […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s