Romaniocracy….

Posted: October 16, 2009 by bullshit in De pe plaiul mioritic
Tags: , , , ,

idiocracy_24

Pentru cine nu stie(care este), Idiocracy este o comedie  lansata in 2006. Ideea de baza este urmatoarea:

Un nenea americanu, sclav pe plantatia armatei americane, de inteligenta medie de felul lui, este selectat pentru un experiment de hibernare. Din greseala  este uitat si ramane in criostaza timp de 500 de ani.

Cand da nas in nas cu restul lumii afla cu stupoare ca este cel mai intelligent om de pe pamant.

Cu alte cuvinte, lumea in loc sa evolueze, s-a dus fix de rapa. 

Urmarind grila programelor t.v. de zilele acestea am observat ca si aici exista o astfel de tendinta de ducere spre rapa.

Vom lua in continuare, trei exemple de prezentatori respectiv emisiuni  de acum cativa ani si le vom urmari evolutia:

Mihai Calin

Mihai Calin – A intrat  in bullshit televiziune cu emisiunea” Stii si castigi”. Aceasta era o emisiune care premia oamenii inteligenti pe baza unui concurs de cunostinte generale.  Timpul a trecut, mare s-a facut..  si a aparut Roata Norocului.In Cadrul  aceastei  emisuni avand in vedere ca ne apropiam de anii 2000 a trebuit sa se renunte la orice avea legatura cu inteligenta  si s-a mers pe principiul: “Prost sa fii noroc ca esti sa ai” Cred ca dupa ce si-a facut o retrospectiva a activitatii in televiziune si si-a dat seama ca terminase UNATC-ul,  Mihaita s-a apucat de lucruri serioase – teatru. A luat el vre-o doua trei premii, una… alta… dar foamea dauneaza si de suparare s-a innegrit la fata si s-a facut tigan ……..in telenovela Regina.

virgil1

Virgin Virgil Iantu – A intrat in inimele noastre cu trupa The 50’s pe vremea cand beha canta “bap suapi uapi bap suapi uapi cu regele ghiuvetei Stefan BAnica Jr. Apoi printr-o coincidenta l-a racolat prima tv si l-a pus prezentator la “Vrei sa fii miliardar”. A premiat el inteligenta cu maxima atentie zi de vara pana-n seara pana-n anul 2000 cand noi violam copii(ce draga nu te uiti la stirile de la ora 5???). Urmand tendintele, Prima renunta si ea la Smart Entertainment si ii da pe mana o emisiune de terori interogat si facut misto de copii.  Simtind cei de la Prima ca parul lui cimentat prinde la public si aducandu-si aminte ca stie Virgin ce-i aia muzica l-au pus sa se faca albie de porci in direct cu porcusorul isteric  Adi Despot (trei in plm!!!!)  in cadrul emisiunii Mega Star. 

Dupa ce a scos vedete pe banda rulanta din megastar, acum Virginel pune pe alergat oameni  pentru 1 leu in Cadrul emisiunii Mobilul. Se pare ca deocamdata Iantu nu a ajus la culmea romaniocratiei dar avem incredere ca va ajunge acolo cum fac toti fomistii entertainerii romani.

gheorghe

In continuare vi-l prezentam pe Andrei Gheorghe.

A prezentat si el o emisiune de cultura generala la Pro tv.

Avand in vedere ca nu a gasit nici-un concurrent sa se masoare in inteligenta cu el, si a facut abuz de replica: “Esti cea mai proasta veriga din lantul de la W.C. –u !!!! Mars acasa!!!! – domnul Sarbu  l-a servit cu aceiasi replica si…  a inceput sa se plimbe cersind facand emisiuni de calitate pe la toate trusturile media, o vreme a disparut apoi am dat de el pe la iubitorii de brittpop (= muzik pentru frecatorii de azvarlitor de basini)de la Radio Guerilla, apoi iar a disparut. Acum face emisiunea Rataciti in Pana mea! Emisune in care incearca sa vada cat pot rabda oamenii pana sa inceapa sa-l tortureze pentru … fara motiv. Simpla lui fata te face sa vrei sa-i dai cu cu sapa-n coaie si in acelasi timp sa-i smulgi parul de pe picioare cu penseta! Nu am avut curiozitatea sa ma uit inca, dar …. lasam loc pentru later edit

Si acum prezentam una dintre figurile marcante ale televiziunii de dupa 2000!Ernest_1 

Herpest!

A inceput la Big Brother! A futut femeia barbat, l-a ars la rozeta pe Big Brother si pe Soso in acelasi timp. A prins inclusiv oaia care l-a inselat pe Becali cu Banel Nicolita.(daca spunem tv in ziua de astazi trebuie sa spunem si Beeehehecali! Ma-ntelegi? ) Acum bate tradati in dragiste de mai bine de…..ceva timp! The king of kings! Heeeeerpeeeest!

Herpest bate!  Herpest fute! Herpest nu iarta nimic!!!

Concluzie: Hai sa punem mana de la mana si sa construim scoli si muzee si alte lucruri pline de cultura pentru rromi ca altfel nu se lasa de manele, nr de cocalari/mp va continua sa creasca si dupa ce ca rar mai ai bani sa iesi in oras, cand te vei uita la televizor(adica 90 % din timpul libre! lame, stiu!) vei da numai de idiotenii.

Advertisements
Comments
 1. toffee says:

  si cata dreptate ai……:)

 2. Boogie says:

  1st: Foarte bine scris. Sunt de acord cu denigrarea fiecarui personaj din cei de mai sus.

  2nd: Ce culoare politica ai, manca-mi-ai pula, daca ai scris asemenea mizerie de comentariu pe futezatorii.ro ?

 3. l.john says:

  dar sti ce e cel mai trist? ca esti aprobat in aberatia asta! si inca cum… plm!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s