Pentru viitorii majori

Posted: September 23, 2009 by bullshit in 1
Tags: , , ,

Drug%20graphic

Imi aduc aminte cu drag cat de mic si fraier eram odata.

Tin minte ca deabia asteptam sa fac 18 ani. Urma sa fiu si eu matur, si cate drepturi aveam sa castig eu…..si cat de… si cum o sa…

Gresit!!! Total gresit!   Nu cred ca  trecusera doua zile de la implinirea varstei ca deja ajunsesem sa dau nas in nas cu asa zisele “avantaje”

 

Sa expunem pe scurt avantajele faptului ca esti major:

 

–         poti sa incerci sa obtii permisul de conducere. (da, trebuie sa inveti pe de rost o carte cu reguli de circulatie, sa dai un examen  si abia apoi poti sa conduci! Aiurea nu?Deci mai ai  de asteptat pana sa impresionezi fetele/baietii cu talentele tale de sofer innascut!)

–         poti sa te reprezinti singur in instanta – cu alte cuvinte, de cand ai imnplinit 18 ani, ti-o faci cu mana ta!                                 (NU LA AIA MA REFER!!!! INCEARCA SA FII MATUR CA AI 18 ANI!!!)

–         Ai voie sa bei alcool legal. (da, acum cand vine chelnerul ala enervant la tine si tu ii ceri de baut si el te intreaba cati ani ai, poti sa-i infigi buletinul in dinti! Stiu cat de mult ai asteptat clipa asta asa ca nu ezita sa o faci)

–         Poti sa mergi la vot. (stiu ca pare plictisitoare idea de vot, dar exista si niste avantaje daca votezi pe cine trebuie. De asta vorbim mai tarziu 😉 )

 

Asaaaa, acum ca am terminat cu asa zisele avantaje, prezentam si adevarul:

 

–         Iei amenzi de doua ori mai mari pentru ca esti major. Avand in vedere ca inca iei bani de la mami si tati, tot in parc o so “arzi”, si tot bere la pet o sa bei, si credema ca acel “Gabor Nastrusnic” care se lua de tine mereu deabia asteapta sa vada ca ai implinit 18 ani ca-ti si dubleaza amenda!

–         Daca faci chestii ilegale, nu vor mai raspunde mami si tati pentru tine, ci te vor baga directpe tine la bulau!

–         Stiu ca deabia astepti sa-ti pierzi viginitatea (nu stiu cine si in ce gaura mai e virgin la 18 ani in ziua de azi, dare eu incerc) dar trebuie sa ai mare grija ca acum poti sa devii ofcial pedofil! Asa ca daca “bagi galeata in fantana la un minor” ai grija sa nu se supere pe tine ca si asa poti sa ajungi in locul unde nu trebuie sa scapi sapunul.

–         Invers proportionalul la afirmatia de ma sus e ca nu mai poti sa santajezi lumea dupa ce “va jucati de-a mama si de-a tata” folosind ca arma faptul ca-i vei baga la zdup pentru pedofilie. Acum nu mai poti sa ii acuzi de pedofilie ci doar de viol. Asa ca, o sa-ti scada drastic bugetul. (Violul e mai greu de demonstrate in instanta!!!)

–         Stii cat de mult te enerva lumea cand iti spunea : “Ce stii tu, esti doar un copil?  Recunoaste ca desi esti  teribilist matur acum , te mai fofilai cu privirea aia de copchil fraier dragut cand faceai vre-o boacana. De acum in colo, nu vei mai auzi decat: Ai 18 ani, esti matur, POARTA-TE CA ATARE!

Concluzie: Da-l dreq de majorat! – nu?

Acum lasam prostiile deoparte, esti major, esti vaccinat, POARTA-TE CA ATARE!!!!

 

P.S: Spuneam eu ca exista si un avantaj la faza cu votul. Nu, avantajul nu e ca vei putea sa alegi viitorii conducatori ai tarii!! Ci, ca vei putea lua spaga ca sa votezi pe cineva anume. Eu sincer deabia astept sa vina prezidentialele, ca poate mai fac si eu rost de niste zahar, faina, oua, euro, ron, etc., si o sa am si constiinta impacata in cazul in care iese cel pe care as fi vrut eu sa-l votez si  ne ingropa si mai tare in ….datorii!

Advertisements
Comments
  1. l.john says:

    interesant… oricum stim toti ce ai scris tu aici, dar te acceptam asa cum esti! 😀

  2. l.john says:

    scz pt comm rautacios de mai sus… dar vor mai veni si alte :))

  3. Andreea Z says:

    Foarte amuzant ce ai scris tu aici. Verifica inca o data si corecteaza totusi greselile gramaticale, ca sa nu te etichetez drept analfabet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s