La ce este folositor un ciocan

Posted: July 27, 2009 by bullshit in De pe plaiul mioritic
Tags:

Dupa cum se stie, romanul este genial. Nu intotdeauna in sensul bun al cuvantului dar…. genial. Am inventat noi motoare noi pentru avioane, stilouri, (am aflt ca am inventat stiloul cand s-au apucat astia sa transforme statia de metrou semanatoarea in “Petrache Poenaru” – cica asta a inventat stiloul.) si multe altele

Se pare ca astazi putem sa fim iar mandri de tara noastra datorita unei noi inventii romanesti, de data asta din domeniul medicinei.

Domnul  Viorel Firoiu a descoperit un nou tratament pentru constipatie, si anume: ciocanul. Se pare ca dansul dupa ce a mancat niste cirese, s-a trezit constipat, si cum e romanul naturist, s-a gandit el ca cel mai bine se trateaza cu niste rachiu de pruna… ca de!  amorteste si nu mai simte omu’ durerea abominala.  Insa dupa ce a ingurgitat el licoarea facatoare de minuni a observat ca tot este in dureri.

Ce sa faca omu’ in momentul asta…. Probabil ca dupa cele 5 secunde cand si-a chinuit cei trei neuroni ramasi in capatana,  a descoperit si rapunsul: Hai sa-mi rastalmacesc cacatul prin azvarlitorul de basini… asa scap de dop…. dar cu ce…. .. Stiu!!! Si in secunda urmatoare, al nostru Viorel si-a infipt capu’ de la ciocan in cur.. si a inceput sa rastalmaceasca….cand deodata abisul negru a supt ciocanu’ in propriul sau negru univers.  Cred ca omu era déjà obijnuit cu penetrarea in zona maro pentru ca altfel nu-mi imaginez cum a reusit sa-si scape ciocanul in ‘’fundulet’’.

Stand el cu un cap de ciocan in fund, se gandea intens cum sa-si scoata metalu din cur. Cei 2 neuroni ramasi in cap(da, 2 ca unu crapase de la gura de rachiu ce o luase Nea’ Firoiu pentru inspiratie), au intrat in actiune si… raspunsul la dilemma:  Scoatem un cap de ciocan din fund cu un alt cap de ciocan! Si jaap cu alta bucata de metal in cur. Depodata abisul negru a supt si capul de ciocan nr 2. Astfel omul nostru ingenious a trebuit sa mearga la spital. Ultimul loc in care trebuie sa mergi de obicei cand ai constipatiei…mai bine iti bagi.. chestii in anus!!!

Eu daca lucram in spital si vedeam la radiografie ca asta are 2 bucati de metal in cur ii spuneam simplu:

–          Prietene…daca esti atat de prost in cat sa-ti bagi 2 bucati de batatoare de cuie in cerculetul bucuriei anale, nu meriti sa traiesti. Mars in cacat acasa si mori!!!

Dar, oamenii de la spital au o dorinta arzatoare sa salveze oamenii prosti de la moarte. Nu-i inteleg…. Si l-au operat pe ”Mancatoru de cioane cu fundul” si i-au scos instrumentele.

Si acum ati vazut despre ce vorbeau americanii astazi de dimineata.

Gasiti reportajul original aici

Iar astea sunt dovezile incriminatoare:

Heavy metal cure for constipationHeavy metal cure for constipation

Advertisements
Comments
  1. gigelosaurus says:

    Sa incepem cu inceputul: specimenul in cauza sustine ca de fapt incerca sa scoata samburii din anus cu ciocanul (!) printr-o miscare suspect de usor atribuibila unei alte activitati 😛 si nu sa faca cacatul praf cum sustii tu :D, mai greu de explicat este manerul de halba de bere gasit in acelas locas primitor sau dimpotriva lesne de explicat daca acceptam teoria conform careia omul se pregatea pentru campionatul mondial de fisting.

  2. zarionu says:

    Am ras cu lacrimi 🙂 . Deci esti cu capu’

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s