Povestiri din Dacia sau “Furia Albastra”

Posted: July 23, 2009 by bullshit in Moduri de a-ti lua viata

In vremuri de demult apuse, in tarisoara noastra scumpa, cand pe tron se afla marele conducator Nicolaeus Atotus Stiutoris Ceausescus, lucruri mandre se-ntamplau!

Industria inflorea, tara se mandrea  dar romanul nu sofa. Astfel intr-un moment de maxima inspiratie, dragul nostru conducator Ceausescus  avu’ o revelatie: “trebuie sa dam mobilitate la popor, sa se miste mai cu spor! (adica un mod de a intra in copaci cu o viteza uimitoare pentru ca resursele tarii nu ajungeau pentru toti) Astfel conducatorul nostru aduna pe tovarasii ingineri si le spuse: “Vreau un mijloc de locomotie care se misca repejor(30-40 km/h), se face ieftin, arata naspa’ da sa-l vrea tot poporul!!!! – oricum o sa-l vrea ca altceva nu le dau!! –  isi spuse mandru in gand Nicolaeus si rase malefic. (hihi ha ha ha ahahahahhaha!)

Ingineri sictiriti, se apucara de treaba si furara in stilul propriu modelul de Renault 12 din tara cu branza mucegaita, il modificara sa arate de 10 x mai nasol decat la vorbitorii de limbi scofalcite, ii pusera motor de design 120% romanesc si gata. Au conceput un mod de locomotie pentru dragii cetateni din Romanica. (frane si alte alea nu-i mai trebuia lu’ automobil ca altfel nu se mai strivea romanu’ de copac)

Mandri de ciordeala lor modificata au mers la bravul conducator sa prezinte modul ideal de a deplasa romanul.

Ceausescus, la vazul masinariei ce reprezenta triumful ingineriei romanesti ramase uimit, si dupa ce incerca bestia cu 4 roti, exclama mandru: Avem masina! Pentru ca e la fel de lenesa si se misca la fel ca o caruta cu tractiune balegoasa  condusa de un dac beat mort o vom numi Dacia!

Faceti uzina, dati drumu la productie, puneti un prêt pe ea sa lase romanu fara bani de paine si alte alea si vindeti copii mei ingineri … vindeti!

Dupa ce-si vazu planul in actiune, Nicolaeus Atotus Stiutoris Ceausescus se apuca ca de obicei de torturat poporul prin beciuri la securitate, de kilarit scriitori, intelectuali si alte alea si gata.

Astfel s-a nascut frumosul exemplar de mai jos:dacia 1300

va urma….

Advertisements
Comments
  1. Lupinus says:

    Ai creat o imagine tare interesanta a ceea ce s-ar fi putut intampla la nasterea “Maretei Dacii” :). In orice caz, cu aceasta nota de haz, a iesit superb. Ca tot romanaul, hai sa facem haz de necaz.

  2. […] hai sa nu fim partinitori, toata clasa politica, in acelasi loc in care gasim destul de multe dacii – sa se infiga in copac……cu […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s